Een klare kijk op technische problemen, een scherp oog voor praktische oplossingen

Het is inmiddels zo'n tien jaar geleden dat J-Tools werd opgericht. De eerste opdracht waar wij na de start van onze bedrijf de tanden in hebben gezet, was de ontwikkeling van een veterinaire behandeltafel. Voor deze behandeltafel kregen wij vanuit de veterinaire wereld zoveel lof toegezwaaid, dat J-Tools in deze branche in een klap een gevestigde naam werd. In de eerste jaren van ons bestaan is onze orderportefeuille dan ook vrijwel volledig gevuld met 'veterinaire' opdrachten.

De laatste jaren weten echter ook steeds meer bedrijven uit allerhande andere branches op waarde te schatten wat J-Tools hen te bieden heeft. Zo beheersen wij vrijwel het complete gamma aan metaalbewerkingtechnieken en staan we ook ons mannetje als het om de toepassing van bijvoorbeeld electro- of hydraulicatechniek gaat. Bovendien heeft J-Tools naast een grote diversiteit aan productietechnische bekwaamheden ook veel expertise op het vlak van technische productontwikkeling in huis. Ondanks de beperkte omvang van ons bedrijf kunnen wij onze klanten dan ook ten dienste staan met een leveringsprogramma dat zodanig uitgebreid is, dat men dit doorgaans alleen zal aantreffen bij veel grotere ondernemingen.

Maar onze klanten smaken uiteraard wel de voordelen die het samenwerken met een relatief kleine toeleverancier kan bieden. Zo zijn onze technische capaciteiten vergelijkbaar met die van onze veel grotere vakbroeders, dat geldt zeker niet voor onze overheadkosten. En als het gaat om klantgerichtheid doen we zelfs voor geen enkele van onze collega's onder: we zijn ertoe bereid ons te verdiepen in de meest uiteenlopende technische problemen en stellen daarbij steeds de specifieke behoeften van de klant voorop.

Op de pagina's projectvoorbeeld en productvoorbeelden kunt u een indruk opdoen van de resultaten die deze benadering heeft opgeleverd. Als u wilt weten of J-Tools in staat is ook voor uw technische behoefte in een maatwerkoplossing te voorzien, schroom dan niet om gewoon even contact op te nemen. We nemen er graag de tijd voor om uw 'probleem' op zijn merites te beoordelen en daarmee verplicht u zich uiteraard tot niets.

» De belangrijkste technische bekwaamheden van J-Tools op een rijtje

English